wartos

  • Post time: 06-20-2019

    The Voltage Standing Wave Ratio (VSWR) is a measurement of how well an antenna is matched to a source impedance, typically 50-ohms. It is calculated by measuring the voltage wave that is headed toward the load versus the voltage wave that is reflected back from the load. A perfect match has a VS...Read more »

  • Post time: 06-17-2019

    A directional antenna is purposely designed to achieve a high gain in a narrow strip of space and is the best solution when communication between two points remains constant. If standard cellular communication is required from a fixed point to the network provider, then our Snyper tool can pin po...Read more »

  • Post time: 11-30-2018

    Band Numbers as followings : Read more »

  • Post time: 11-30-2018

    According to some types of WIFI antennas , the radiation range performance is as following : Read more »

  • Post time: 11-30-2018

    Digital HDTV Antennas are individed  : DVB-T , DVB-T2 , ISDB-T, ATSC , DTMB   Read more »

  • Post time: 11-30-2018

      Worldwide 2G/3G/4G (excl Japan) 698MHz to 2700Mhz Europe 2G/3G/4G 800MHz to 2700MHz North America 2G/3G/4G 698MHz to 2200MHz Europe 4G LTE 800MHz to 2700MHz Bands North America 4G LTE 700MHz/850/1700/1900 Bands 2,4,5,12,13,17,25,26,41 Japan 2G/3G/4G Bands 1, 3, 8, 11, 18, 19, 21, 28, 38....Read more »

  • waktos pos: 09-25-2018

    Dina raraga nyugemakeun kaperluan téhnologi ngembang pesat industri, kami geus tetep a panyadia anjog tumuwuhna generasi saterusna kaasup solusi pikeun langkung Input, langkung ti Kaluaran (MIMO), Multi-pamaké MIMO, téknologi nirkabel rentang pondok, beam ngabentuk, sarta aktif anteneu techno ... Read more »

  • waktos pos: 09-25-2018

    Pamakéan panyambungna serat optik dina kaayaan normal jeung sistem optik boga hubungan pangdeukeutna. Nalika konektor teu acan lega dipaké teu gampang ngagunakeun, MCX Panyambung produsén konektor sakitu legana standardizes na simplifies konektor. Dina pamakéan serat optik ... Read more »

  • waktos pos: 09-25-2018

    TV narima pasaratan Pilihan anteneu: Kudu dumasar kana saluran narima béda, Digital TV Antenna kakuatan médan, narima lingkungan jeung ukuran tina fasilitas sistem tv anteneu umum pikeun milih anteneu anu minuhan gambar TV narima jelas, syarat warni, jeung pr. .. Read more »

  • waktos pos: 09-25-2018

    Anteneu bisa kasarna dibagi jadi dua tipe anteneu sarta anteneu haliber. VHF na UHF anteneu pikeun komunikasi mobile anu anteneu lolobana anteneu tina rupa-rupa dumasar kana oscillators simetris. Panarima satelit GPS Antenna Satelit lolobana ngagunakeun anteneu parabolic (anteneu aperture) t ... Read more »

  • waktos pos: 09-25-2018

    Konektor MCX mangrupakeun push-dina struktur sambungan, kompak, gampang sarta gancang sambungan RF konektor coaxial. The impedansi karakteristik konektor MCX nyaeta 50Ω na 75Ω. Kaunggulan na Mangpaat 1, pikeun ngaronjatkeun proses produksi konektor The simplifies proses assembly produk. Hawking ... Read more »

  • waktos pos: 09-25-2018

    GPS nyaéta ngaliwatan ditampa ti sinyal satelit, positioning atanapi navigasi tina terminal. Jeung anteneu nu kudu dipaké pikeun nampa sinyal. Sinyal satelit GPS dibagi kana L1 jeung L2, frékuénsi anu 1575.42MHZ na 1228MHZ, dimana L1 mangrupa sinyal sipil kabuka, sinyal téh sirkular ... Read more »

123Next> >> Page 1/3
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!