Magnetic Mount High Performance 9dBi Gain 2G 3G External Antenna

Magnetic Mount High Performance 9dBi Gain 2G 3G External Antenna

Pondok Description:

Product Details 1. Product Name: Magnetic Mount High Performance 9dBi Gain 2G 3G External Antenna High Gain 3G External Magnetic Mount Antenna   2. Description Applications: LTE /GSM/CDMA/DCS/PCS/WCDMA/UMTS/HSDPA/GPRS/EDGE/IMT Cellular 2G 3G Applications   Features: 2G 3G Full Band Coverage High Efficiency Stable and Reliable Performance RoHS Compliant   3. Introduction This magnetic mount 3G external antenna is designed to cover all cellular 2G 3G GSM bands, covering frequen...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    GSM CDMA UMTS anteneu 7dbi.jpg

    1. Product Name:

    Magnetic Mount High Performance 9dBi Gain 2G 3G External Antenna

    High Gain 3G External Magnetic Mount Antenna

     

    2. Description

    Applications:

    LTE /GSM/CDMA/DCS/PCS/WCDMA/UMTS/HSDPA/GPRS/EDGE/IMT

    Cellular 2G 3G Applications

     

    Fitur:

    2G 3G Full Band Coverage

    High Efficiency

    Stable and Reliable Performance

    RoHS patuh

     

    3. Perkenalan

    This magnetic mount 3G external antenna is designed to cover all cellular 2G 3G GSM bands, covering frequencies 698-960 MHz / 1710-2170 MHz.

    4. Specs

    • rentang frékuénsi (MHz) L 850/900/1800/1900/2100
    • VSWR: 1.5
    • Gain: 9dbi
    • input kakuatan Max (W): 60
    • Input impedansi 50
    • tipe polarisasi: nangtung
    • panjangna anteneu (mm): 435
    • panjang kabel (mm): 3M atanapi sejenna
    • tipe sambungan kabel: RG58U / RG 174
    • jenis konektor: SMA / SMB / SMC / MMCX / CRC9 / konektor TS9 jeung saterusna
    • Ningkatna: Magnetic
    • Perumahan: Hideung
    • hawa neundeun: -45 nepi + 75 ℃
    • hawa operasi: -45 nepi + 75 ℃

     

    5. Specs Bagan

    GSM anteneu 9dbi

     

    6. VSWR

    GSM Magnetic Mount Antenna

    7. Radiation Pattern

     

    Radiation for GSM Magnetic Mount Antenna

     

    Magnetic Mount Antenna Radiation Pattern

     

    MS Telecom Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik ngarah tina anteneu GSM kalawan ningkatna magnét, gain luhur 9dbi na 800mhz kana rentang frékuénsi 2,170mhz di Cina. Kalayan bantuan pakakas canggih tur professional, kami bisa nyadiakeun konsumén anteneu kualitas pangalusna kalawan kinerja dipercaya jeung durability kuat. Mangga beristirahat assured mun borongan produk urang dilakukeun dina Cina di harga kalapa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!