FAQs - Cik Telecom Co., Ltd

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Q1. Naon istilah anjeun packing?

A: Umumna, pek we barang urang di buleud bodas nétral jeung cartons coklat. Lamun geus jum'atan patén didaptarkeun, urang tiasa pak barang di buleud branded anjeun sanggeus meunang hurup otorisasina Anjeun.

Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?

A: T / T 30% jadi titipan, tur 70% saméméh pangiriman. Ieu gé nunjukkeun Anjeun poto tina produk na bungkusan sateuacan Anjeun mayar baki.

Q3. Naon istilah anjeun pangiriman?

A: EXW, FOB

Q4. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?

A: Umumna, éta bakal nyandak 10-15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung kana barang jeung kuantitas urutan Anjeun.

Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.

Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?

A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga patempatan siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya kurir.

Q7. Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?

A: Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman

Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?

A: 1. Simkuring tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;

2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis euweuh urusan mana maranéhna asalna ti.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!