• 5.8G FPV Omni Directional Antenna
  • 3dBi Gain Rubber Duck 868MHz  Antenna
  • Portable DAB DAB+ Active Stereo Antenna

Produk Artikel

TENTANG KAMI

parusahaan urang geus di sawah anténeu kanggo leuwih ti 5years, sarta nurutkeun tungtutan pasar, urang bisa ngamekarkeun rupa tina anteneu kualitas luhur anu luyu jeung sarat konsumén '.

As  a leading advanced designer and manufacturer , MS TELECOM can provides one-stop RF antenna solutions , including: Cellular antennas, RFID antennas, LoRa antennas ,Base Station antennas, TV antennas,  WIFI antennas , NB-IoT antennas and so on .

 

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!