• 5.8G FPV Omni Directional Antenna
  • 3dBi Gain Rubber Duck 868MHz  Antenna
  • Portable DAB DAB+ Active Stereo Antenna

Избрана Производи

ЗА НАС

Нашата компанија е во Антена поле за повеќе од 5years, и во согласност со барањата на пазарот, ние може да се развие на разни висок квалитет на антени во согласност со барањата на клиентите.

As  a leading advanced designer and manufacturer , MS TELECOM can provides one-stop RF antenna solutions , including: Cellular antennas, RFID antennas, LoRa antennas ,Base Station antennas, TV antennas,  WIFI antennas , NB-IoT antennas and so on .

 

Нови пристигнувања

WhatsApp Онлајн Chat!
WhatsApp Онлајн Chat!